ARIS-games työpaja

21.11.2012 09:00

Otavan Opiston Osuuskunta

Arisgames on mobillipelisofta, jonka sovellus toimii Iphone ja Ipad-mobiililaitteissa. Peliä editoidaan erillisellä Arisgames-palvelimella olevalla editointi-ohjelmalla.

Pelin avulla voidaan jakaa paikkaan sidottuna tehtäviä ja kaikenlaista digitaalista materiaalia. Pelissä karaktäärihahmot voidaan editoida antamaan pelaajille vihjeitä paikoista ja sisällöistä. Ne voidaan määritellä monipuolisesti pelisysteemiä mukailevaksi. Tehtävät voidaan määritellä ehdollisiksi sen mukaan onko pelaaja jo tehnyt joko muita valmistavia tehtäviä, tavannut hahmon, tai tuottanut jonkin pelissä pyydetyn sisällön.

Pelaajat voivat nähdä toisensa ja pelipisteet kartalta tai ne voidaan määritellä myös näkymättömiksi ja niin että ne ilmestyvät vasta sitten, kun pelaaja siirtyy kyseiselle alueelle kartalla.

Pelaajat voivat ladata sisällöt omaan inventoriin ja myös jakaa tuottamiaan videoita, kuvia tai tekstiä toisten nähtäväksi.

Peli on suunniteltu erityisesti oppimispeliksi ja soveltuu kaikille koulutusasteille.

21.11.2012 workshop on tarkoitettu kaikille opetushenkilöstölle, mutta erityisesti ammattiopistojen opettajille.

Workshopissa opettajana toimii David J.Gagnon Winscons Madisonin yliopistosta Yhdysvalloista.

Kurssille sopii 30 osallistujaa. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin että ammatillisen koulutuksen opettajat ovat etusijalla.

Lisätietoja: mauri.laakso@otavanopisto.fi 

http://arisgames.org

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

21.11.2012 09:00

Päättyy:  

21.11.2012 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Otavan Opiston Osuuskunta

Annankatu 9
00120 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä